luni, 3 noiembrie 2014

Rugaciune de iertare (model)



”....si ne iarta noua greselile noastre,precum si noi iertam gresitilor nostri...”
Am inceput acest articol cu un extras din rugaciunea ”Tatal nostru”. O conditie necesara  pentru a fi iertati presupune  ca la randul nostru ,  sa iertam. Nu se cade sa indraznim a cere ceva ce nu putem oferi.
Neiertarea otraveste sufletul,apoi atrage in corp numeroase boli.
Iertarea reprezinta un pas mare in evolutia spirituala a unui om.
Un prim pas ar fi sa luam o coala de hartie( chiar acum,de ce sa mai astepti?) si sa incepem a nota numele persoanelor cu care am fost in conflict la un moment dat.Acest exercitiu nu necesita graba,lista se poate completa si maine,si poimaine,chiar si saptamana viitoare.Va voi invata cum sa  faceti rugaciunea de iertare cu persoanele din lista ( le luati pe rand).
Azi incepem sa lucram cu persoana nr.1 din lista,maine poate tot cu nr.1 si tot asa ,pana ce simtim ca putem sterge acea persoana de pe hartie,acest lucru putandu-se realiza doar in momentul in care simtim din tot sufletul ,iertarea fata de acea persoana.Apoi trecem la urmatoarea si tot asa.Nu conteaza momentul zilei cand va faceti iertarea ,nici locul si nici de cate ori ( de cate ori simtim).Conteaza sa faceti rugaciunea din tot  sufletul!
Sa nu va mirati daca pe de o parte stergeti persoane din lista,iar pe de alta adaugati nume noi.Inseamna ca procesul de iertare da roade si Universul va reaminteste chiar si cele mai vechi conflicte.
Rugaciunea de iertare presupune cei trei pasi,dupa cum urmeaza:
1.Rog sufletul lui......sa ma ierte pentru tot ce i-am gresit de acum si de alta data,cu vorba,cu gandul sau cu fapta,cu stiinta sau fara stiinta.
2.Iert sufletul lui....pentru tot ce mi-a gresit de acum si de alta data,cu vorba ,cu gandul sau cu fapta,cu stiinta sau fara stiinta si-i daruiesc din tot sufletul ,toata iubirea mea,tot ce am mai bun si mai frumos in mine.
3.Rog Sfanta Treime sa ne ierte pentru tot ce am gresit fata de intreaga Creatie Divina si pentru toata dizarmonia produsa in jurul nostru,cu voie sau fara de voie,de acum si de alta data.Amin.
Nota: Nu conteaza daca voi sau cealalta persoana a gresit ,conteaza conflictul existent intre voi,de aceea este nevoie sa iertam si sa rugam a fi iertati.
Dupa ce veti incepe a lucra cu aceasta rugaciune de iertare,sufletul vostru se va elibera de o mare greutate si veti intelege ce vreau sa spun.
Sa va fie spre folos,oameni frumosi!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu