sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Neincrederea in sine - program de autodistrugere

Daca esti o persoana care nu are incredere in propria persoana,deschide bine ochii si citeste acest articol! Cu siguranta nu a ajuns intamplator la tine si poate ca e timpul sa renunti la a nu mai avea incredere in tine.
” Nu sunt in stare”,”Nu pot”,” Nu merit”, ”Nu reusesc”- toate acestea trebuie sa dispara din viata ta, daca vrei sa fii bine pe toate planurile!
Credinta in fortele proprii este credinta in ”eul” nostru Divin si este unul dintre cele mai importante aspecte spirituale ale omului.
Prin neincrederea in noi, atragem de fapt un program de autodistrugere. Daca nu avem incredere in noi,nu mai primim energie.Intreruperea energiei reprezinta intreruperea iubirii, a legaturii cu planul Divin si este extrem de daunatoare progresului si transformarii noastre.
A avea incredere in sine inseamna sa-ti fii cel mai bun prieten,pentru ca doar tu vorbesti ”limba”ta si nu ai nevoie de confirmarile celorlalti.
A avea incredere in sine inseamna a nu fi o victima,inseamna a-ti depasi teama de a te vedea si accepta asa cum esti,fara a dori sa fii iubit pentru masca ta de om normal,modelat dupa tiparul societatii in care traiesti.
Iar daca unii iti servesc lamai,invata sa prepari o limonada :) !
Trebuie sa accepti ca nu ai cum sa fi iubit de toata lumea si nici nu poti fi pe plac la toata lumea; nici nu trebuie sa ai un astfel de ideal!Fii propriul tau altar si propria ta flacara!Nimeni nu-ti cunoaste arderea,mai bine decat tine!
Nu uita ca toate experientele si intalnirile tale vor reflecta cat de mult ai incredere in tine,iar daca nu esti primit
cu aplauze si bucurie, inseamna ca ai gresit audienta!
Nu lasa pe maine ce poti face azi,mediteaza la ce ti-am spus si incepe chiar din acest moment sa ai incredere in tine! Esti o persoana minunata !!!

In filmuletul de mai jos il putem urmari  pe celebrul bioterapeut si autor rus,Serghei N.Lazarev,vorbind despre neincrederea in sine.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu