sâmbătă, 25 octombrie 2014

Gandim pozitiv,dar schimbarile intarzie sa apara...iata secretul!

Toti stim ca sta in puterea nostra sa ne transformam vietile. Intotdeauna putem obtine tot ceea ce e bun, divin si armonios.
Studiile arata ca fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de ganduri pe zi, deoarece gandim continuu - constienti sau nu,suntem o fabricuta de ganduri.
Gandul inseamna energie,iar fiecare gand ( fie ca e bun sau rau) declanseaza un proces de rezonanta. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gandurilor noastre va fi atras automat in viata noastra - ” Ceea ce se aseamana, se aduna”.
Prin gandurile noastre, noi emitem energie catre exterior, iar stiinta a demonstrat ca emitem si receptionam continuu.
Tot ceea ce gandim, s-ar putea produce....dar nu intotdeauna se intampla asa, chiar daca ne dorim.Si asta dintr-un motiv intemeiat ,caci la indeplinirea dorintelor noastre, contribuie si ” altceva” in afara de gandirea pozitiva. Daca nu luam in calcul acest ” altceva” ,vom trai mereu dezamagiri.
Cu siguranta stiti la ce ma refer.....de cate ori nu ati trimis ganduri pozivite ,iar ”ecoul” a intarziat sa apara?
Pana acum ceva timp, oamenii de stiinta au crezut ca cel mai puternic emitator energetic din corpul nostru ar fi creierul,cu impulsurile sale electromagnetice.Intre timp,lucrurile s-au schimbat si a fost descoperit un camp electric mult mai mare decat cel generat de creier, extinzandu-se cu mult in afara trupului.
Inima noastra produce cel mai intens camp de energie ; ea este inzestrata cu inteligenta,iar influenta acesteia este foarte profunda pentru noi.




Institutul de Cardiologie din California a realizat un studiu aprofundat al inimii.In cadrul unor masuratori precise, s-a stabilit ca inima interactioneaza atat cu trupul, cat si cu mediul exterior,prin campul electromagnetic pe care il genereaza.Dar cum comunica inima? In ce fel sunt transmise informatiile?
In primul rand,prin EMOTII .
Stiinta a demonstrat ca atunci cand simtim o emotie,ea e transpusa in energii electrice si magnetice corespunzatoare,care interactioneaza cu celulele trupului nostru si cu atomii lumii inconjuratoare, pentru a produce acele efecte formidabile despre care vorbesc toate traditiile spirituale autentice.
In acelasi timp, campurile electromagnetice generate de inima au si o alta cauza la fel de importanta, si anume convingerile noastre: toate lucrurile pe care le credem cu tarie,in jurul carora ne modelam vietile.
Atentie ! Desi creierul emite si el campuri electromagnetice, stim astazi ca undele electrice produse de inima sunt de 100 de ori mai puternice, iar undele magnetice sunt de 5000 de ori mai puternice decat undele generate de creier. Asa se explica de ce vindecarea se obtine mult mai repede printr-o sustinere afectiva ,decat doar printr-un proces de gandire pozitiva.
Noi emitem deci mai multa energie prin intermediul inimii ,decat prin intermediul creierului.De aceea unele dorinte se indeplinesc repede,iar altele nu se pot concretiza in viata noastra,tocmai pentru ca ne gandim doar ”anemic” la ele.
Doar ceea ce credem cu tarie ( CONVINGERE) , din profunzimea inimii ( EMOTIE) se poate produce in aceasta lume .
Formula succesului dragi prieteni este urmatoarea:  gand + emotie + convingere.
De restul, se ocupa Universul !


Exersati, exersati si iar exersati! Ganditi, simtiti, credeti!
Frecventa Iubirii va trimite ganduri de pace si bucurie ,acolo, in sufletelul vostru!
 Weekend linistit,dragi prieteni !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu