duminică, 26 octombrie 2014

DMT - molecula spiritului

DMT - dimetiltriptamina este un compus simplu,gasit in natura,cu un efect profund asupra constiintei umane.
Prin cine stie ce chimie rudimentara, nativii amazonieni au dat peste o combinatie de plante, avand la baza ayahuasca,din care preparau un ceai ce continea DMT.Bautura isi facea efectul cam in 30 de minute ,efect ce tinea cam 3-4 ore.

Sub efectul administrarii de DMT, oamenii traiau stari mistice si  calatorii astrale,deoarece DMT-ul faciliteaza intrarea si iesirea sufletului din corp.Textele sacre ebraice descriau asta intr-un limbaj codificat.
Terrance McKenna,filozof si om de stiinta, a fost un foarte bun promotor al DMT-ului.Practic, el a spus ca este pilula realitatii metafizicii supreme.
Cu toate ca este din alta clasa fata de LSD si mescalina, DMT-ul a fost si este considerat un psihedelic periculos.Insa, DMT pare intr-adevar sa reprezinte o experienta de un nivel complet diferit.
Cam prin anii ”50, cultele religiase ayahuasca au inceput sa devina publice, facand planta accesibila nu doar indienilor,ci si populatiei din orasele mari braziliene,care erau la fel de departe de samani, ca si noi.

La inceputul anilor ”90, acest cult religios si-a stabilit o filiala si in SUA, facand cunoscute si aici experientele cu DMT. Ceva mai tarziu, aceasta planta a fost declarata ilegala.
Multi oameni de stiinta s-au intrebat cum de aceste culturi, care se considera iluminate, democratice si stiintifice, sa declare aceasta planta ca fiind ilegala? S-a crezut si se crede ca ayahuasca este mult prea deranjanta pentru structurile puterii actuale,nefiind greu sa intelegem de ce.
Prin multe incercari de a obtine fonduri in cercetarea substantelor psihedelice, in special a DMT-ului, dr. Strassman a reusit un studiu pe baza de voluntariat .Studiul specifica clar administrarea de DMT oamenilor si masurarea a cat de multe variabile posibile.
Concluzia in urma studiului a fost ca DMT-ul este cea mai simpla capacitate de a debloca portalul catre o alta dimensiune.
Despre alte studii nu s-a mai auzit, nu e greu de inteles de ce. Poate pe viitor vom asista la o explozie spirituala si vom reusi sa trecem de aceasta bariera impusa de autoritati. Am primit de la strabuni cunoastere.....in loc sa ne bucuram de ea si sa o transmitem mai departe, ramanem in continuare cautatori,cand adevarul e langa noi.
Un documentar mai pe larg despre acest subiect, gasiti  aici .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu