vineri, 30 ianuarie 2015

5 aspecte pentru care nu e ok sa-i verifici telefonul

Fie ca esti o EA sau un EL,daca ai obiceiul sa verifici telefonul partenerului de viata,acest articol este pentru tine. Sau poate ai in cercul de prieteni persoane care au acest obicei.


Faci ce faci si cum prinzi o ocazie, nu te poti abtine sa-ti arunci un ochi- asa...de verificare- in telefonul partenerului/partenerei de viata. Nu te-ai gandit niciodata ca acest obicei poate deveni o obsesie....si una chiar periculoasa.Atat pentru tine,cat si pentru relatia ta! Te-ai gandit vreodata de ce faci asta? Sau mai bine zis,cu ce te ajuta?

Ok,e posibil ca persoana de langa tine sa te fi dezamagit o data,ai iertat-o ,dar ai devenit mult mai vigilent/a la telefonul sau,eventual la contul de Facebook. Tot timpul traiesti cu o suspiciune si ai o agitatie interioara,de numai tu stii cat de greu iti este. Iti faci rau si iti periclitezi si relatia....ufff,in interiorul tau tu stii asta, dar pur si simplu,nu te poti abtine.
Indiferent care este motivul pentru care recurgi la aceasta tehnica de spionaj,iti voi veni in ajutor cu 5 aspecte pentru care nu e ok sa faci asta. Citeste cu atentie fiecare punct si asculta-ti intuitia,imi vei da dreptate! Analizeaza in profunzime acest text, iar data viitoare cand vei avea ocazia sa tragi cu ochiul in telefonul ”celalalt” ,gandeste-te la aceste randuri! Mai bine pune mana pe telefonul tau si trimite-i un mesaj cu textul ” Te iubesc!”. Te vei simti mai bine! Apropo: cand i-ai spus ultima oara ”te iubesc”?

Iata si aspectele:

1. Bine zice vorba aia din batrani: ” Ce tie nu-ti place,altuia nu-i face
Imagineaza-ti ca ti-ar face la fel! Nu-mi spune ca esti de acord si ca nu ai nimic de ascuns! Nu e vorba despre asta!
2.Cand nu ai incredere in celalalt, de fapt nu ai incredere in tine. Gelozia te transforma intr-o caracatita si nu faci altceva decat sa-ti sufoci partenerul,care  mai devreme sau mai tarziu, va dori sa scape din stransoare.
Chiar daca te-a dezamagit o data, din moment ce i-ai acordat o a doua sansa,comporta-te ca atare! Nu-i scoate ochii cand e lumea mai draga si nici nu spiona! Daca tine la tine, sunt convinsa ca si-a invatat lectia si va dori sa te recastige.
Asa cum am spus intr-un articol anterior, neincrederea in sine este un program de autodistrugere.
3.Exista posibilitatea ca jumatatea ta sa lase un semn la telefon,ceea ce inseamna ca va stii cu siguranta cand ii cercetezi corespondenta.Desi nu-ti spune nimic, deocamdata......s-ar putea sa explodeze la un moment dat. Sunt multe cazuri cand o persoana a plecat dintr-o relatie,tocmai pe motivul geloziei nefondate! Pentru ca s-a saturat sa fie acuzat/a pe nedrept si permanent verificat/a in telefon....si nu numai.
4.O relatie sanatoasa a la long,presupune incredere reciproca, comunicare,sinceritate,etc. Cine se simte bine intr-o relatie tensionata ,in care trebuie sa dai raportul permanent? Nimeni, cu siguranta !
5.Increderea este piatra de temelie a oricarei relatii de cuplu si ea se castiga in timp, prin transparenta si sinceritate, de ambele baricade.

Renunta la ” sportul” asta, gandeste pozitiv si comporta-te cu jumatatea ta exact asa cum ai vrea sa se comporte ea cu tine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu