vineri, 20 martie 2015

Vibrații înalte pe 20 -21martie 2015



Soarele tocmai a intrat în semnul Berbecului și este momentul echinocțiului de primăvară. Ce înseamnă acest lucru din punct de vedere spiritual?
Se știe că în data de 21 decembrie 2012, Pamântul a intrat în era Vărsătorului. Atunci s-a declanșat un proces de ascensiune energetică în toate regnurile: uman, mineral, vegetal și animal. Din acea zi, oricând  apare un moment de hiatus astral - echinocțiu, solstițiu, eclipsă solară sau lunară, se revarsă asupra Pământului valuri întregi de energie de înaltă vibrație, care impulsionează ascensiunea. Sunt altfel de energii față de cele cu care suntem obișnuiți.  
                                                                                                                                                     
 Ziua de astăzi (a eclipsei) ,cât și cea de mâine ( a echinocțiului) sunt zile speciale: bucurați-vă de ceea ce primiți, conștientizați și mulțumiți !

Conștiința noastră trece prin transformări spirituale de excepție , ceea ce poate însemna și anume stări interioare și fizice: nu vă speriați dacă aveți o stare de plâns sau o tristețe inexplicabilă, lipsa chefului de muncă la serviciu sau pur și simplu o stare de melancolie. Organismul are nevoie de mai mult repaus astăzi, pentru a primi aceste daruri sub formă de energie. Mai mult ca oricând, controlați-vă gândurile!
Astăzi și mâine, 20-21 martie 2015, sunt două zile cu totul speciale: e bine să emitem iubire și gânduri de bucurie, pace și abundență și să incercăm a nu ne certa cu nimeni .......altfel spus, cuvântul care definește aceste zile este ARMONIA !
Armonia cu mama Pamânt, cu Tatăl Ceresc,cu noi înșine și cu tot ce ne înconjoară .
Voi știți că până în secolul 16, Anul Nou începea o dată cu echinocțiul de primăvară, respectiv pe 20-21 martie?
În astrologie, eclipsele sunt configurații astrale ce prevestesc începuturi și evenimente importante: atât la nivel personal, cât și social. Pe de altă parte, 2015 este un an de vibrație 8 - un an în care ne îndreptăm într-o direcție nouă, un an în care trebuie să acceptăm schimbarea.
Atenție la masa de seară, dragilor: încercați să nu vă culcați cu stomăcelul plin! În această seară, corpul are nevoie să absoarbă energiile benefice oferite de Univers, astfel încât procesul de digestie al stomacului ar putea să ne dea o stare de rău.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu