sâmbătă, 7 februarie 2015

De ce ma strange in spate ideea de VACCIN

Vaccinarea este o afacere foarte profitabila pentru marile corporatii farmaceutice, dar pentru organismul uman este o ”violare” a sistemului imunitar .
Sistemul imunitar este construit dintr-o retea de celule ,tesuturi si organe care lucreaza impreuna si au ca scop principal protectia organismului impotriva atacurilor microbilor ( bacterii,virusi, paraziti sau organisme din clasa fungus).

Sa luam vaccinul antigripal, de exemplu: conform celor spuse de medici, vaccinul antigripal contine antigene virale care stimuleaza producerea de anticorpi,stimuland practic intrarea virusului in organism pentru a-l determina sa se apere,fara sa-l imbolnaveasca propriu-zis. Ei zau,chiar asa? Cunosc multe persoane care s-au vaccinat contra gripei si au fost racite cam toata iarna. Asta cum se explica? De fapt,vaccinurile antigripale nu imunizeaza organismul, ci sensibilizeaza barierele naturale ale organismului in fata virusurilor.
Oare nu e mai simplu sa alegem o imunizare naturala,printr-un program de viata disciplinat,cu alimentatie sanatoasa si odihna corespunzatoare?
De ce in trecut oamenii traiau sute de ani,iar astazi media de viata e sub 100 de ani? Printre altele,pentru ca ne indepartam de remediile naturale!

Acum cativa ani, mi-a picat in mana o carte foarte interesanta si a fost o mare provocare sa o citesc pana la capat. O recomand cu tot dragul!Este vorba despre ”Vaccinarea: eroarea medicala a secolului” , scrisa de dr. Louis de Brouwer, medic francez ,specialist in biologie moleculara si homeopatie. Deci omul stie ce vorbeste!
Aceasta carte mi-a deschis pur si simplu capul in materie de vaccinuri si de aici incolo am inceput sa ma informez si mai mult cu privire la acest subiect.

De asemeni, va mai recomand un material extrem de interesant,tot pe acest subiect- un interviu al fostului ministru al Sanatatii din Finlanda:


Eu una, m-am saturat de toata propaganda dusa de companiile farmaceutice prin cele mai puternice medii de manipulare,presa si tv!
”Vine iarna si se anunta o tulpina foarte periculoasa de gripa! Aveti grija,protejati-va si vaccinati-va din timp,fiindca nu sunt foarte multe vaccinuri pe piata!” Va suna cunoscut acest indemn? Iar oamenii se imbulzesc sa-si procure vaccinul, tocmai ca nu sunt destule pe piata!

S-au scris foarte multe materiale despre vaccinuri,  PRO si CONTRA !

Ramane ca fiecare sa se informeze,sa puna in balanta argumentele pro si contra  si apoi sa decida ce alege pentru sanatatea sa si a copilului sau!
Alege sa fii un om informat si nu unul manipulat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu